Пратиоци

23.11.11.

ZENA

Hodao čovek plažom i ugleda lampu. Protrlja je da je očisti od peska, kad, koje li sreće, pojavi se duh i reče:
- Dobro, dobro, oslobodio si me iz lampe i znaš kako već dalje ide. Ali ovo je već treci put ovaj mesec i već ste mi dosadili pa se možeš oprostiti od tri želje. Možeš tražiti samo jednu.
Čovek duboko razmisli i reče:
- Evo vec dvadeset godina živim u Americi i voleo bih da posetim stari kraj. Ali aviona se užasno bojim, a na brodu imam morsku bolest. Možeš li mi izgraditi most preko okeana da mogu otići kolima.
Duh se nasmeja i reče:
- To je nemoguće. Zamisli koliko ljudi samo treba da se most izgradi, kako uopšte da stubovi dohvate dno Atlantika. Zamisli drugu želju.

Čovek se zamisli duboko i reče:
- Četiri puta sam se ženio i razvodio. Žene su mi uvek govorile da ne marim za njih i da sam bezosećajan. Voleo bih da mogu da razumem žene... da mogu da znam šta one osećaju, šta misle kad iznenada zaćute... da znam zašto plaču... da znam šta one zbilja žele kad kažu "ma ništa"... da znam kako da ih usrećim.
Duh reče:
- Hoćeš li most sa dve ili četiri trake?

USPORIMO STARENJE

San svake žene je da bude lijepa i sto duže mlada. Na tržištu su razne kremice i preparati protiv bora i prevremenog starenja koze. Neke pomažu malo, a neke ne. Probala sam razne kreme i ne mogu da pohvalim ni jednu nešto pretjerano. Imam blage mimičke bore i nisam uspjela da ih ublažim kremama. Jedino sto mi je pomoglo je ulje košpice kajsije, koje je odlično i kolagen u prahu. Kolagen u prahu se pije dva puta dnevno i djeluje iznutra. Rezultati poslije dva mjeseca su : elastičnija koza lica, jaci nokti, bujnija i jaca kosa. Koza lica je dosta cistija, nekako osvjezena i cini mi se zategnutija. Nastavljam i dalje s korištenjem i nadam se jos boljim rezultatima. Kolagen u prahu ima da se kupi u apotekama. Zadovoljna sam za sad, vidjecemo dalje.       Kolagen u prahu je novost na našem tržištu.Sadrži visoku koncentraciju osnovne građe belančevina, esencijalnih aminokiselina koje vraćaju suvoj i tvrdoj koži vlagu, elastičnost i rastezljivost, kosi sjaj i čvrstinu, ali i podstiče rast noktiju.               

KONJSKI SAMPON

Ime jeste smiješno, ali šampon nije za konje. Kad sam čula za konjski šampon smijala sam se. Šampon nije za konje, vac je za jačanje i rast kose. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, ruski doktor bioloških nauka Zincenko Vladimir Borisović uveo je inovaciju u proizvodnji šampona. Uspeo je da izdvoji kolagen i uključi ga u sastav šampona. Uz pomoć njega kosa se regeneriše, od korena do krajeva, što potpomaže rast kose.
Važno je da znate da su svi sastojci konjskog šampona potpuno prirodni i da se jednako preporučuje ženama i muškarcima.

U ponudi su četiri vrste šampona:

1. Šampon i regenerator sa propolisom, kolagenom i smolom breze

2. Šampon i regenerator za suvu i oštećenu, farbanu kosu

3. Šampon i regenerator sa kolagenom i lanolinom za čestu upotrebu i podsticaja rasta kose

4. Šampon i regenerator sa sumporom za rast kose i protiv peruti i seboreje

-Pakovanja su od pola litra, šampon i balzam 2 u 1, koncentrati koji se po dobijenom uputstvu razblažuju, tako da se dobija oko 2,5l šampona.                                                                                                           Ja sam kupila za farbanu i oštećenu kosu. Sastojci šampona su: prečišćena  voda, magneziumlauretsuleat natrium hlorid, hidrolizat keratina, kokoglikozid, gliceril oleat, glicerin, dietanolamid, masne kiseline kokosovog ulja, alkilamidopropilbetain, hidroksiletil dimonium hlorid, D-pantenol, katran breze, konzervans(euxil K100).   Tek sam počela da ga koristim, ali kosa je dosta mekša i sjajnija već na početku. Proizvodjaci kažu da podstice rast nove kose i obnovu dlake od korijena do vrhova. Cijena šampona od 500 ml je 18 eur. Trebalo bi da se prvi rezultati obnavljanja vide već poslije 3-4 nedelje. Pa vidjecemo. Za kosu poput grive, to je slogan.